Szállítási információk

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Házhoz szállítás, információk

Web áruházunk megrendeléseit a Magyar Posta MPL futárszolgálata teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőséged) munkahelyi címet megadni. Ha a futár nem találja otthon a címzettet, vagy helyettes átvevőt, akkor a csomag a legközelebbi postára kerül a második kézbesítésig, melyről a postafutár értesítést hagy a postaládában. Ezzel az értesítővel a csomag átvehető a postán. A második kézbesítési kísérlet meghiúsulása után a csomagot 5 napig őrzik a postán. Az át nem vett csomagokat 5 nap után visszaküldik hozzánk. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok második szállítási költségét a megrendelőre terheljük és előreutalási fizetési módot fogadunk csak el!

A házhozszállítás díja 1 600,- Ft      (8.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!)

Utánvétes fizetés esetén 400 Ft felárat számítunk fel.

A rendeléseket, melyek munkanapokon 14 óráig beérkeznek hozzánk még azon a napon postázzuk. A csomagkézbesítés 1-2 munkanapon belül történik.
[/av_textblock]