100% Pénzvisszafizetési garancia
Számtalan előnyük miatt felelősséget vállalunk minden tamponért és intim betétért. Emiatt nyugodt szívvel ajánljuk fel pénzvisszafizetési garanciánkat.

Miért adunk garanciát?

Mire termékünk vásárlóink kezébe kerül, rengeteg fejlesztés, kísérlet, teszt előzi meg a gyártási folyamatokat.

Fontos számunkra, hogy a testnek ez a legkényesebb része ne érintkezzen semmilyen ismeretlen eredetű, egészségre káros vegyszerekkel áztatott anyaggal. Így születtek meg a Softelle egészségügyi és tisztasági betétek, tamponok… Számtalan előnyük, mint az antibakteriális hatás, szellőzés, szagsemlegesítés, folyadék-megkötés és nedvszívó képesség miatt felelősséget vállalunk minden darabjáért, azonban esetlegesen előfordulhat, hogy egyéb észrevétel miatt nem 100%-osan elégedett valaki a termékeinkkel.

Emiatt is nyugodt szívvel ajánljuk fel pénzvisszafizetési garanciánkat, mert egy negatív értékelésből is tanulhatunk.

Hogyan működik a garancia?

Kérjük, mielőtt véleményed megírod, használj el egy teljes doboz terméket és teszteld le azt.

Amennyiben elégedetlen voltál termékünkkel és azt a www.softelle.eu webáruházunkban vásároltad, kérjük küldd vissza az összehajtott, üres dobozt egy borítékban, mely tartalmazza a megrendelés számát és a számlaszámod, amire a pénzt visszautalhatjuk. Hiányzó adatok nélkül nem áll módunkban a visszatérítés összegét elutalni. A visszatérített összeg nem tartalmazza a rendelés kiszállításának költségeit, valamint a visszaküldés árát.

Amennyiben a Rossmannban vagy az EuroFamilyben vásároltál, kérjük tedd meg a fenti lépéseket, valamint mellékeld a vásárlást igazoló bizonylatot, vagy annak másolatát is.

Háztartásonként kizárólag egy vásárló jogosult egyszeri visszatérítésre.

Véleményed nagyon fontos számunkra, ezért várjuk  e-mailben az info@softelle.eu címre észrevételeidet!

Köszönjük!

Vásárolj kényelmesen

Softelle Shop